Home > Bsod After > Bsod After Enabling Sli

Bsod After Enabling Sli


permalinkembedsaveparentgive gold[–]Jman85Intel i7 6700k | Titan X (Pascal) 2 points3 points4 points 9 months ago(0 children)see if what i described alleviates your issue. My SLI use to work. I've had some issues with that program in the past. Never had an issue with AMD driver (eyefinity+CrossFireX). get redirected here

All Rights Reserved. They use this design principle for all of their products. NVIDIA on Discord Helpful Links EVGA Discussion & Resource Thread Weekly Question & Answer Thread Latest Driver FAQ/Discussion Thread Latest Driver: 376.19 WHQL - Recommended NVIDIA Driver Download Page Tune in so you can have an idea what you want to invest in .

Ddu Driver

It loops none stop, a flicker at memtest's screen, reboot, a flicker at memtest's screen, reboot so and so on .... I'm just going back to 362.00. *edited to add a thing. I rebooted the PC and went into the nvidia control panel to enable SLI. permalinkembedsavegive gold[–]Gutterblade6700k 4.7Ghz / Hero VIII Alpha /SLI GTX 1080 2GHz / 1440p G-sync 1 point2 points3 points 9 months ago(0 children)Using the so called catostrophic drivers just fine here on this system.

Not sure if I wanna risk it or just keep playing on high.... After this update to 364.51 one of my GPU is overheating in seconds up to 100 degree Celcius and I must note that they both are watercooled with AIO GTX Hybrid permalinkembedsavegive gold[–]JerkShop469 0 points1 point2 points 9 months ago(0 children)Thank you, had this BSOD problem for 6 weeks now trying to enable Physx. It all started when I was exploring whether it was possible to span a game across multiple monitors.

It even taunts me often with that little "This is an SLI capable system!" message. Search Forums Show Threads Show Posts Advanced Search Tag Search Go to Page...

Thread Tools Display Modes
Enabling SLI causes BSOD, HELP! When windows loads and I log in I get the message that windows has recovered from a serious error. 022215-17986-01.dmp 2/22/2015 8:35:32 PM Bug Check Code-----------0x00000116 Parameter 1-----------------fffffa80`075c14e0 Parameter 2-----------------fffff880`057a1978 Parameter https://forums.geforce.com/default/topic/540849/bsod-when-enabling-sli/ ComradeBoris View Public Profile Find all posts by ComradeBoris (#5) ComradeBoris Newbie Videocard: NVIDIA GeFORCE 8800 GTS Processor: Intel Core 2 Duo 2.66 Ghz Mainboard: Memory: Soundcard: PSU:

I take it that video card is hosed? Note: If you are a registered ASUS Member already, please use your ASUS Member's ID (Email) and password to proceed the login. This is where things get fuzzy, because I don't remember if SLI has ever been toggled on/off since that time. and if the card that does show those symptoms is in the secondary slot when you enable sli and it crashes ,...

Nvidia Driver

Frontpage news Digital Photography, Home and Portable Electronics Tablets and Smart Phones The HTPC, HDTV & Ultra High Definition section Videocards Videocards - https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/49l5zj/sli_users_new_36451_drivers_still_cause_instant/ I selected NVIDIA Control Panel > Configure Multi-GPU, Surround, Phys-X > Span displays with Surround It accepted the change, and then when I tried to run several games it didn't work. Ddu Driver on my monitor. Nvidia Reddit To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Running Win10 64 Bit. Get More Info Install chipset INF drivers4. Maybe it's something worth trying, i don't know. Never had a problem just using the "Clean Install" option built into the drivers anyway. Geforce Drivers

This major issue is still present with the new drivers 364.51 released today. Maybe it is a program that came with the MoBo, but the NVIDIA Drivers seem to be simply shit! However, I can only get my monitor to display when it's hooked up to 1 card, the other doesn't seem to take. useful reference I haven't used driversweeper, but I'll give this a go too.

Well atleast they worked for me, i just turned of HPTE and put the SLI Slots on GEN 2. My PSU is a 900W SLI-certified rocketfish. Try disabling HPET.

Update: ok just an update for you, i found the solution for the SLI problems.

Pro 16GB DDR3-1866 Soundcard: Soundblaster Z PSU: EVGA 750G2 10-30-2009, 18:12 | posts: 6,751 | Location: Washington DC Have you tried using different drivers? I have AMD 7970 now in TRi Fire and they work 100% fine with HPET enabled although there are other bios problems. Probobly not neces. I have AMD 7970 now in TRi Fire and they work 100% fine with HPET enabled although there are other bios problems.

If I want Multi-GPU support, I have to disconnect all the monitors, then enable Multi-GPU. it just won't work. permalinkembedsavegive gold[–]Ace170780Nvidia Titan X SLI 0 points1 point2 points 9 months ago(0 children)I've had no problems but I do a clean install each time. this page Fookin Legend^ permalinkembedsavegive gold[–]elijahlucian 0 points1 point2 points 8 months ago(0 children)I'm so afraid to update now...

Worked for me permalinkembedsavegive gold[–]jxlarrea6700k | Acer Predator X34 | Titan X (Pascal) Watercooled[S] 2 points3 points4 points 9 months ago(1 child)I use DDU every time I install new drivers. Recently, after turning it off for the night then booting up later, it shows the acer screen but Forum Acer Laptop turning off when playing games Forum SolvedLaptop shuts down immediat permalinkembedsaveparentgive gold[–]oskarw85 2 points3 points4 points 9 months ago(1 child)No. restart my pc and im back to Normal mode with 1 Card.

Reviewed by Duality92 General Specifications MATERIAL : Steel body / Plastic / 5mm thickness Tempered Glass DIMENSION (D / W /H ) : 475*216*497mm / 18.7*8.5*19.6 inches WEIGHT : Net Weight: Forum laptop screen goes black after turning on Forum SolvedLaptop won't turn on after being shutdown while updating drivers Forum Solvedpliz can any one hgelp i have a laptop acer aspire permalinkembedsavegive gold[–]mutantmoleMSI 1080 Gaming X 0 points1 point2 points 9 months ago(0 children)GTX 780 SLI running 364.47 - no issues activating SLI, all stable so far (Witcher3, Armored Warfare, The Division) permalinkembedsavegive gold[–]Ziggy_GG 0 permalinkembedsaveparentgive gold[–]DR-thunderI7 [email protected]| 2x 980Ti (SLI) | 64 GB 2800mhz 2 points3 points4 points 9 months ago(7 children)No I did not.

Always do the clean install. JamalarmFeb 13, 2014, 3:56 PM brarboy said: are you using the Blue x16/x8 slot and the White x8 slot for x8/x8 for SLI? Everything seemed fine. BTW guys I can't boot into memtest.

SSD: 128 GB SanDisk (Windows) / 2. Profile cancel Sign in with Twitter Sign in with Facebook or CommentName EmailNot published Website Bye Bye iPod Classic 80GB I learned something about my optics today RSS Follow SLI and division work flawless.